A Samsung Galaxy S20 nem csupán a villámgyors 5G-vel, hanem a 120 Hz-es kijelzővel is kényezteti a játékos lelkületű felhasználókat. 

Nemrégiben rendesen kiveséztük a Galaxy S20 család képességeit, és ezek között úgy az 5G, mint a 120 Hz is szerepelt. Ahhoz pedig, hogy ezeket igazán ki tudjuk használni, remek környezetet nyújtanak a játékok, hiszen ha valahol, akkor ott igen jól jön a kellő fps, és az online jelenlétet igénylő címeknél a sebesség. Az Androidpolice csodásan összeszedte, mely címek jöhetnek szóba, bár azt is kiemeli, hogy a válogatás alapja az volt, hogy más gyártók magas frissítési számmal rendelkező modelljein jól futnak. A bő 200 darabos listával kapcsolatban érdemes tudni, hogy olyan darabok is akadnak, melyeket maga a Samsung is megerősített, így aki biztosra szeretne menni, az innen válasszon:

1945, Alto’s Odyssey, Arena of Valor, Auto Chess, Dariusburst SP, Dead Trigger 2, Dota Underlords, Marvel Contest of Champions, Mortal Kombat, Pac-Man 256, Shadowgun Legends, Shadowgun War Legends, Vainglory.

Ezen címek tutira kihasználják a Galaxy S20 gyors kijelzőjét, aki pedig szeretné tudni, hogy mely címek szerepelnek a teljes listán, az kattintson ide, és böngésszen kedvére. Egyébként is érdemes megtekinteni, hogy mik vannak rajta, hiszen olyan AAA termékekre is rábukkanhatunk, mint a Raystorm, a Final Fantasy XV, a Grimvalor, vagy a Minecraft. Fontos szem előtt tartani, hogy a listában lévő játékok közül olyan is akad, amelyik a 120 Hz-t nem tudja kihasználni, de hatvannal képes hasítani, és az már bőven elég a megfelelő látványhoz.

Címkép: Noisy Noisy Man