A Realme X50 Pro 5G hétfőn indul hódító útjára, így összeszedtük, hogy mire is számíthatunk vele kapcsolatban. 

Habár tőlünk kicsit messze van India, ettől függetlenül érdekes információ lehet, hogy arrafelé február 24-én jelenik meg a Realme X50 Pro 5G, bár maga a technológia még nem egészen adott a megfelelő gyorsasághoz. A gyártó kínálatában ez az első 5G-s telefon, ami zászlóshajóként funkcionál, egyebekben pedig az X50 5G polírozott változata.

Indiában egyébként árgus szemekkel figyelik a tech cégek, hogy mikor lódul be az 5G, mert az ország piaca kellően nagy ahhoz, hogy lehessen aratni. Ugyanakkor a Realme esetében arról is szó van, hogy az X50 Pro 5G fókuszában azok vannak, akik sokat utaznak külföldre, olyan országokba, ahol az 5G már elérhető.

Magáról a modellről tudható, hogy Snapdragon 865 van benne, ami úgy SA, mint NSA módokat használ, kijelzője pedig 90 Hz-es, ami kevésnek tűnhet annak tükrében, hogy például a OnePlus 7T Pro, vagy éppen a Realme X2 Pro mit tud. Kamera tekintetében 64 megapixelről beszélhetünk, ami 20x-os zoomot tud, míg az előlapon egy 32 megapixeles egység kap helyet.

Ahhoz, hogy az 5G-t hosszú ideig tudja használni, erős akkumulátor szükséges, ám azt még nem tudni, hogy ez konkrétan mit jelent. Az viszont már ismert, hogy 65W-os SuperDart Charge technológiával kapják majd a felhasználók, ami elviekben 30 perces feltöltést jelent. Jelenleg ezek a fontosabb információk, bár még így a végén is hangsúlyozzuk, hogy Indiáról beszélünk, tehát magát a készüléket is inkább csak az érdekesség kedvéért említettük meg, és nem azért, mert lehet rohanni a boltba megvenni.

Címkép: GSM Arena