Keri Hilson jó érzékkel pattant fel a koronavírus robogó vonatára, azt állítva, hogy az új technológia okozza a betegséget. 

Az emberek időről-időre mindenféle konteókat gyártanak, aztán ezek vagy elterjednek szerte a világban, vagy szépen elsikkadnak sok más mellett. Nem tudni, Keri Hilson énekesnő komolyan gondolja, amit mond, vagy csak szeretné meglovagolni a koronavírus keltette hullámokat, de ő is előrukkolt eggyel. Mert a minap olyan okosság pattant ki a fejéből, hogy a jelenlegi járványt az 5G okozta sugárzás indította útjára. Mindezt Twitteren osztotta meg a nagyközönséggel, ahol különféle kutatásokra hivatkozott, megjegyezve, hogy az emberek évek óta próbálták felhívni az illetékesek figyelmét a veszélyre.

Kép: MEAWW

Az viszont sokat elárul a nem túl megalapozott konteóról, hogy már nem elérhetőek az ezzel kapcsolatos bejegyzései. Pedig olyanok szerepeltek bennük, hogy amin most megyünk keresztül, az mind az 5G-s sugárzás miatt van. A teória alátámasztására Keri Hilson felteszi a kérdést, vajon miként lehet az, hogy Afrikában miért nem történik meg az, mint nála/nálunk? Majd meg is válaszolja, hogy azért, mert nem 5G-s régió. Bár előfordulnak ott is megbetegedések, azért messze nem olyan lesújtó a helyzet, mint a fejlettebb országokban, teszi hozzá az énekesnő. A biztonság kedvéért azért ő maga is leírta, hogy nem szakértője a témának, csupán ezek a gondolatok ütöttek szöget a fejébe.

Címkép: Urban Islandz

FORRÁSMetro