Létezik egy David Icke nevű figura, aki szerint az orwelli államapparátust földönkívüli démoni erők irányítják. Nos, szerint az 5G-t a hadsereg az emberek ellen használja.

Péntek van, derült égbolt, és bár részleges kijárási tilalom van érvényben, nem mondhatjuk azt, hogy ez egy lehangoló nap. Éppen ezért úgy gondoltuk, mára valami olyan témát hozunk, ami nem telefonok specifikációjáról, az 5G jövőjéről, meg hasonlókról szól. Sokkal inkább arról, hogy az emberi elme mily fura gondolatok tárháza. Erre kiváló példa David Icke, aki egykori focistából avanzsált át a konspirációs elméletek szünetmentes szökőkútjává. Több elképzelése is van arról, miként manipulálják földöntúli létformák az emberiséget, és hogyan szövi át a politikát a szabadkőművesek ármánykodása.

David Icke, Kép: Lancashire Evening Post

Nem véletlen, hogy Icke azonnal rácuppant az 5G-re is, mely szintén az ördögtől való, és az emberi faj ritkítását szolgálja. Úgy fogalmazott, hogy “az 5G a hadsereg fegyvere, melyet nagy energiával, azonos frekvencián szórnak az emberek közé. Akik emiatt azt érezhetik, hogy ég a bőrük amiatt, mert az emberi test kölcsönhatásba kerül a hullámokkal. Icke meggyőződése, hogy Kínában a technológiát a népesség érzelmeinek ellenőrzésére használják. Azt már döntse le mindenki maga, hogy mennyire hisz az írónak, vagy melyik gondolatát fogadja be, és utasítja el. Arra mindenesetre továbbra sincs válasz, hogy amennyiben az 5G valóban a hadsereg által használt támadóeszköz, akkor mi vele a cél.

Címkép: Michael Knoll – Pixabay 

FORRÁSAS