Kép: PhoneArena

Ami azonnal feltűnik, és örülünk neki, hogy az LG Velvet 5G hátsó kamerái nem rendeződnek köralakban, mint oly sok vetélytársé. 

Az LG úgy döntött, új dizájnnyelvet farag, és ennek előfutára többek között az LG Velvet 5G, melyről kijött az első hivatalos videó. Ahogy azt mostanában láthattuk, sok gyártó gondolta újra a hátoldali kamerák elrendezését, legyen szó prémium, vagy alacsonyabb kategóriában induló termékről. Mindez természetesen egészen új fényképezési és videózási lehetőségeket jelent, de akadnak árnyoldalai is. Elég, ha csak az iPhone 11 véleményes megjelenésére, vagy a Google Pixel 4 unalmas kinézetére gondolunk. Esetleg felemlegetjük a Galaxy S20 Ultra külalakját, ahol olyan a kamerás egység, mintha betonbunker ihlette volna a tervezőket. Velük szemben az LG Velvet más utakon jár, és valljuk be, jobban is esik a szemnek.

Ahogy a videóban is látható, az LG a lekerekített sarkokban hisz, és igyekszik olyan színeket választani, melyek valamiért kitűnhetnek a tömegből. Ettől függetlenül akad fekete és fehér is, de ott a smaragdzöld, illetve a rózsaszín-narancs. A rendkívül vékony keretekkel rendelkező kijelző az egyre népszerűbb 21:9 arányt szolgálja, és vélhetően alá épített ujjlenyomat-olvasót is tartalmaz. A hardveres ellátottságról nem sokat tudni a Snapdragon 765-ön kívül, így viszont egyértelmű, hogy a készülék 5G-re is alkalmas. Ugyanígy nincs információ a megjelenés dátumáról és az árról sem.

Címkép: PhoneArena

FORRÁSPhoneArena