vodafone anyák napja

Sajnos az idei Anyák napja nem túl vidám, hiszen nagyon sokan kénytelenek távolról köszönteni édesanjukat a járvány okozta karantén miatt. Nekik segít a Vodafone egy kedves verssel.

A Vodafone felkérésére a Halott Pénz zenekar frontembere, Marsalkó Dávid írt egy Anyák napi verset, melyet a Vodafone dolgozói mellett Istenes Bence, Csobot Adél, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok, Vogel Adrienn autóversenyző, Lina és Panni vloggerek, illetve maga a vers szerzője mutatnak be egy rendhagyó videóban.

 

„Örültem a felkérésnek, valahogy ebben az időszakban jobban el tudtam merülni a versekben, mint a dalszövegekben. Ráadásul a korlátozások és az önkéntes karantén miatt régóta nem tudtam találkozni a szüleimmel, ami még jobban felerősítette az érzéseimet.” – mondta el Marsalkó Dávid a felkérés kapcsán.

A verset a Vodafone dolgozói mellett a vers szerzője, Istenes Bence, Csobot Adél, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok, Vogel Adrienn autóversenyző, illetve Lina és Panni vloggerek mutatják be egy közös Anyák napi, köszöntő videóban.

És természeten mi innen a szerkesztőségből is szeretettel köszönünk minen édesanyát Anyák napja alkalmából!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!