Kép: Pinterest

Abban már nincs semmi érdekesség, hogy rettegő emberek tucatszámra esnek neki az 5G tornyoknak, de hogy már a madarak is ezt csinálják, egész érdekes. 

Nem is olyan régen arról számoltak be a hírek, hogy az 5G-től rettegő, illetve azt a koronavírussal összemosó emberek félelmükben tornyokat rongáltak meg. Habár akadnak olyan, teljes mértékben komolyan vehető kutatások, melyek megerősítik, hogy az új technológiától nem válunk tudattalan zombikká, ez senkit nem akadályoz meg abban, hogy másként gondolja. Nem azt mondjuk, hogy rendben van ez a fajta viselkedés, de emberi körökben nagy divatja van az összeesküvés elméleteknek. Az már sokkal érdekesebb, hogy most feldühödött madarak estek neki a tornyoknak, és cibálták rajtuk a kábeleket. Az eseményről videó is készült:

Mindez Ausztráliában történt, ahol elég sokan ellenzik az 5G terjedését, és hiába mondta nekik a kommunikációs miniszter, hogy a félelmeik alaptalanok, nem érdekli őket. Sőt, egy felmérés nemrégiben megállapította, hogy a megkérdezettek 12 százaléka szerint az új technológiával terjesztik a koronavírust világszerte. Szintén szomorú tény, hogy minden nyolcadik ember szerint Bill Gates a hibás mindenért, annak ellenére, hogy a Microsoft egykori vezére több millió dollárral segíti a vírus elleni vakcina fejlesztését. John Dwyer ausztrál orvosprofesszor pont emiatt “veszélyes ostobaságnak” nevezte az alaptalan elméleteket, melyek véleménye szerint a jelenlegi helyzetben kiemelten kártékonyak lehetnek.

Címkép: Pinterest

FORRÁSDaily Mail