Kép: PRI

Indokolatlanul mélyen nyúltak a pénztárcájukba az 5G BioShield vásárlói azért, hogy biztonságban legyenek az 5G káros hatásaitól. Ami egyébként nincs is.

Többször írtunk már róla, hogy az 5G-t ellenzők milyen eszközökkel operálnak, kezdve a toronyrongálással, és folytatva a kiépítést végző dolgozók fizikai bántalmazásával. Csakhogy aki retteg, az 0/24-ben csinálja, tehát hiába van éppen otthon ahelyett, hogy az infrastruktúrát irtaná, a félelem akkor is átjárja a tudatát. Ezt a fajta konstans félelmet igyekszik kihasználni az 5G BioShield, ami egy nagyjából 110.000 forintos USB eszköz, mely kvantumholografikus katalizátor technológiával védi meg a használót a káros sugárzástól. Igen, pontosan olyan, mintha valami teljesen haszontalan eszköz lenne, melyet a kereskedelmi tévék vásárlásra csábító műsorában láthatunk.

Kép: aamTECH.net

És ha így gondoljuk, nem is tévedünk, hiszen gyorsan kiderült, nem más, mint egy 128 MB-os pendrive. Már önmagában az is csoda, hogy egyáltalán az átverésért felelős személyek ilyen aprócska tárhellyel rendelkező eszközt találtak. Azon viszont nem lepődünk meg, hogy az 5G-től rettegők közt pillanatok alatt népszerű lett az 5G BioShield, és boldogan fizették ki érte a pénzt. Érdekesség, hogy a terméket Glastonbury Városi Tanácsának egyik tagja is ajánlotta. A település, mely világhírű fesztiváljáról ismert, egyébként is kritikus az új technológiát illetően, ami olyan téren egyáltalán nem szerencsés, hogy táplálja az emberek félelmeit.

Címkép: PRI