A Changhong lép elő egy olyan 5G tévé modellel, ami forradalmasíthatja a műsorszolgáltatást.

A tévés iparágban egyre inkább meghatározó szerepet játszanak a kínai gyártók. A Changhong az egyik ilyen feltörekvő vállalat, és a konszern erejét jól mutatja, hogy a közelmúltban több saját 8K tévével is színre lépett.

Ezek közül az egyik legérdekesebb egy 5G támogatású készülék, a 75Q7ART8K5G, amely forradalmasíthatja a tartalomszolgáltatást. Az 5G által kínált előnyök segítségével ugyanis biztosított számára minden esetben az óriási sávszélesség, adatátviteli sebesség, és az ultra alacsony válaszidő miatt a termék akár a hagyományos játékkonzolok kiváltására is képes, hiszen lehetővé válik, hogy a szoftverek egy távoli, nagy teljesítményű központi számítógépen fussanak.

Az LCD kijelző mögé MiniLED típusú háttérvilágítást építettek, amely a korábbinál nagyobb kontrasztot és pontosabb színmegjelenítést szavatol elméletben. A maximális fényereje 1000 nit, aminek köszönhetően a HDR effekt is kellően látványos. A 75 inches tv ára 40 000 jüan, azaz olyan 1 750 000 forint, ami a tudásához és a méretéhez képest egyáltalán nem számít sok pénznek.

Jön az 5G tévé kora? Meglehet! Meglátjuk!