5g.hu

5G.hu címen a mai nappal indult egy weboldal, ami az 5G technológiai újdonságait és lehetséges felhasználási területeit mutatja be az 5G koalíció szakmai segítségével.

Az oldal létrejöttét a Digitális Jólét Program is támogatta, így mondhatjuk, hogy jelentős állami segítséggel indult a portál. A hozzánk is eljuttatot sajtóközleményük szerint:

Magyarország kedvező hálózati adottságokkal rendelkezik az új mobiltechnológiák bevezetéséhez, a hazai 4G lefedettség a világon a legjobb tízbe tartozik.

A javában zajló újabb fejlesztések eredményeként az 5G.hu szerint az idei év végéig minden hazai szolgáltatónál elérhetővé válik az 5G. A használatára alkalmas mobiltelefonok is folyamatosan jelennek meg a piacon. A magyar kormány a mielőbbi elterjesztésre törekszik, mert az 5G hálózat a digitalizáció egyik központi alapinfrastruktúrájaként döntő mértékben befolyásolja hazánk versenyképességét is.

Mi pedig örömmel üdvözöljük a klubban a az 5G.hu oldalt is és reméljük, hathatós segítséget nyújt abban, hogy az új generációs mobiltechnológia ismertsége és elismertsége a helyére kerüljön!

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!