Kép:GizChina

Habár akad gyártó, aki odafigyel a jelenlegi 4G technológiára, azért arccal elég sokan vannak már az 5G felé, amit a Vivo S6 Pro is megmutat. 

Az S6 sorozatot és benne az 5G kivitelt már korábban megismerhettük, de a Vivo S6 Pro 5G újdonságként mutatkozik be. Míg a család eddigi tagjai Exynos 980 chipsettel érkezett, a Pro 5G a hírek szerint Snapdragon 765G-t kap. Mindezek mellett hátul négy, elöl két kamerát találunk majd rajta, 4200 mAh-s akkumulátorát pedig 33 wattos gyorstöltéssel hozhatjuk vissza az életbe, ha lemerült.

Kép: GSMArena

Fotó fanatikusok kedvéért érdemes megemlíteni, hogy a kamerarendszer fő egysége 64 megapixeles, Samsung ISOCELL Bright W1 szenzorral, de találunk még 8 megapixeles ultraszéles látószögű, 2 MP-es makro, és 2 MP-es mélységérzékelővel. Az előlapon a szelfibajnokok a 32 MP+8 MP kombóból hozhatják ki a legtöbbet. Az is tudható, hogy a készülék DDR4X RAM-mal, valamint UFS 2.1 flash tárolóval rendelkezik majd, a kijelző pedig 60 Hz-es OLED panel lesz. Ennél több információ azonban nem áll rendelkezésre a modellről, de minden csak idő kérdése.

Címkép: Gizchina