Kép: Hannover Messe

A Hannover Messe: Digitals Day 2020 a világ legnagyobb ipari innovációval és digitalizálással foglalkozó globális vására, ami most az ismert okok miatt csupán virtuálisan látogatható. 

Egy olyan rendezvénytől, mint a Hannover Messe: Digitals Day 2020, az Ericsson sem maradhat távol, de a koronavírus miatt idén csak online találkozhatunk a céggel. A nagyvállalat szerint a mobilitáson alapuló rugalmasság sokkal fontosabb, mint eddig valaha. Az elkövetkezendő években olyan teljes ökoszisztémák fognak kialakulni, melyek valós idejű, vezeték nélküli automatizálást tesznek lehetővé.

Így az ipari értékteremtés intelligensebbé, biztonságosabbá, és nem utolsó sorban gazdaságosabbá válhat. Az Ericsson azon van, hogy ezen elvek mentén olyan, könnyen testre szabható ajánlatokkal álljon elő, melyek megkönnyítik az új technológiák zökkenőmentes integrálását.

Kép: Design World

A Hannover Messe: Digital Days 2020 keretein belül a cég alelnöke, Joe Wilke július 14-én, kedden lesz látható 12:00-13:00 között. Szerdán pedig a vállalat 18:00 – 18:30 között szerepel, mégpedig vezeték nélküli 4G és 5G megoldásaival, melyet az Industry 4.0-nak fejlesztettek. Ezek közös jellemzője a biztonságos, megbízható működés.

És ha már 5G, akkor mindenképpen meg kell említeni az 5G-Industry Campus Europe intézményét, ahol kültéren 1 négyzetkilométer, míg beltérben 7000 négyzetméter terület van lefedve 5G hálózattal. Mindennek az a célja, hogy éles körülmények között teszteljék az új technológia működését. Mellette pedig párhuzamosan van jelen a 4G, így többek között az is tesztelhető, hogy a régi rendszer milyen biztonsági réseket üt az újba.