LG Velvet

Ez lesz a valaha volt talán legszebb LG telefon. Az LG Velvet már Magyarországon is előrendelhető.

Az LG bejelentette, hogy már Magyarországon is előrendelhető a vállalat legújabb telefonja, az 5G-s változatban is elérhető LG Velvet. A termékről a cég azt állítja, hogy ez minden idők legszebb LG telefonja, és tény, hogy egészen stílusosan fest, bár azért a dizájn forradalmáról túlzás lenne beszélni.

LG Velvet

A termék képes együttműködni egy másodlagos, USB-n keresztül csatlakoztatható kijelzővel. Tehát támogatja a Dual Screen funkció használatát. 4300 mAh-s akkuval látták el, ami nem mondható kiemelkedőnek, de reméljük azért korrekt üzemidőt biztosít.

LG Velvet

Az LG Velvet előlapján egy 16 MP-es, a hátlapján pedig egy 48 MP-es és egy 8 MP-es nagylátószögű kamera, valamint egy 5 MP-es mélységérzékelő szenzor kapott helyet, így a telefon minden pillanatot kiváló minőségben tud rögzíteni. Az ún. képpontselejtező technológiával a telefon kedvezőtlen fényviszonyok mellett is világos és tiszta képeket készít. Az ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response, az interneten elterjedt népszerű videostílus, amelyben különleges, egyesekre nyugtató hatással lévő hangokat vesznek fel a készítők) felvétel funkció használatával ráadásul videózás közben olyan finom hangokat is rögzíthetünk, mint a suttogás vagy a papírzörgés, amit a készülék két magas érzékenységű mikrofonja tesz lehetővé.

Mint már említettük, az LG Velvet már előrendelhető, és nagyjából 190 000 – 200 000 forintot kérnek el érte kereskedőtől függően.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!