Kép: FunkyFocus - Pixabay

Ezt persze nem mi állítjuk, hanem az egyik brit szolgáltató vezérigazgatója mondta az iPhone új generációja kapcsán, egy belső videoprezentációban. 

Habár számos platformon elhangzott már az a vélemény, hogy olyan nagyon még nem kell kapkodnia annak, aki 5G-s telefont szeretne, ettől függetlenül a pletykák folyamatosan keringenek a világhálón. Más kérdés, hogy mennyire tekinthető mindössze kósza információnak az, amit a British Telecom vezérigazgatója mond. Aki egy belső videoelőadásban úgy fogalmazott, hogy alig néhány napra vannak az 5G-s iPhone megjelenésétől, ami hatalmas lendületet fog adni az új technológia piacának. A cég pedig egész évben azon dolgozott, hogy megfelelő partnere legyen az Apple-nek, amikor eljön az idő.

Kép: Haveeru

Ezt követően az almás cég szolgáltatási vezetője, Eddy Cue jelent meg a képernyőn, és elmondta, hogy az EE lesz az első olyan cég, ami többféle Apple szolgáltatást is nyújt mobiltelefonon beleértve az Apple Music-ot, az Arcade-et, és az Apple TV-t. Ami pedig az érkezőben lévő új iPhone generációt illeti, habár szeptemberben szokta őket az Apple bejelenteni, most több egybehangzó infó szerint októberre csúszik az esemény, amit egyébként a gyártó is megerősített. Mint korábban megírtuk, négy készülékre számíthatunk egy 5,4 valamint két 6,1 és egy 6,7 hüvelykes modellel. A pletykák szerint a gyártó nem egyszerre dobja őket piacra, viszont a pontos sorrend még nem ismert.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

FORRÁSMacRumors