Kép: The Verge

Az ASUS ROG Phone 3 nem meglepő módon rendesen ki van gyúrva, és az 5G-vel biztos nem lesz probléma az online mérkőzésekkel. 

Idehaza egy ideje már elérhető, így nem okoz nagy meglepetést, de a tengerentúlon még csak most került a boltokba az ASUS játékra kihegyezett telefonja. A szokás szerint impozáns kinézetű eszköz 6,59 hüvelykes OLED HDR kijelzője alatt Qualcomm Snapdragon 865 Plus chipset lapul. A frissítés 144 MHz, a háttértár pedig 512 GB UFS 3.1. Ahogy a címben is említettük 5G-támogatás is jár, a meghajtásról pedig egy olyan 6000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit a legutóbbi modellekből már ismerünk. A ROG Phone 3 két eltérő konfigurációban érhető el, de csak RAM tekintetében, mivel vásárolható 12 GB és 16 GB memóriával is. Előbbi 1000 dolláros, utóbbi 1100 dolláros áron.

Kép: TechNadu

Tekintve, hogy játékokra kihegyezett eszközről van szó, fontos a hűtés, amit az ASUS az előző generációhoz képest természetesen továbbfejlesztett. Érdekessége a készüléknek, hogy az akkumulátor kímélése érdekében töltési korlátot lehet rajta beállítani, így ha valaki csak 80 százalékig pótol vissza, akkor hosszabb élettartamot tud elérni. Illetve 10 wattos limiterrel éjszaka gond nélkül tölthető úgy, hogy ezzel is kíméljük. Ha már megemlítettük a tengerentúli árazást, érdemes a hazait is. Akinek elég a 256 GB-os modell, az 300.000 forintot tegyen rá félre, míg dupla ennyi tárhellyel további százezret.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!