iphone
Kép: Apple Insider

Hamarosan itt az iPhone 12 család, és elég sokan kérődznek azon a gondolaton, hogy vajon ez a tény mennyiben befolyásolja az új technológiát. 

Ahogy tegnap megírtuk, az 5G-vel kapcsolatban nagyon zavaros gondolatok vannak az emberek fejében, ami valahol vissza is hat az új technológiára. Leginkább azért, mert így nem annyira mozgatja a népeket az 5G-s készülékek vásárlásra, amin sokak szerint változtathat az iPhone 12 megjelenése. Dél-Koreában konkrétan azt remélik, 17 százalékkal fogja megdobni a bevételt. Ennek oka az, hogy bár lehet, sokan úgy gondolják, nincs szükségük az ötödik generációra, ettől függetlenül az 5G-képes modellt fogják venni, mert alma van a hátulján, és legyen jó drága.

Kép: Forbes

Habár az Apple szokás szerint az utolsó pillanatig titokban tartja, hogy mire számíthatunk, azért iparági pletykák bőven keringenek. Kuo Ming Chi, elismert elemző is megerősített azt a pletykát, hogy négy készülék érkezik, mégpedig két 6,1 hüvelykes (iPhone 12 és 12 Pro), egy 5,8-as mini, valamint egy 6,7 hüvelykes Pro Max. Meglátása szerint a sima 12 jelzetű fogja kitenni az eladások 40 százalékát. De ami még fontosabb, hogy úgy véli, az Apple késői színre lépése 5G téren azt jelenti, hogy a világ egymilliárd iPhone használója közül már elég sokan szeretnének váltani. Figyelembe véve azt is, hogy az Egyesült Államokban már most emelkedik az 5G-t használók száma, és itt az almás cég 40 százalékkal részesedik, biztos, hogy nagyobb felfutás lesz.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!