Kép: Wikipédia

A brit hírközlési hatóság összeadta a számokat, és az jött ki, hogy az ország lakóinak toronyrongáló kisebbsége eddig összesen 170.000 óra kiesést okozott. 

Valószínűleg megállja a helyét az a feltételezés, hogy konteóhívőkből eddig sem állt rosszul az emberiség, és az elmúlt egy évtizedben mindössze annyi történt, hogy az internet és a közösségi oldalak segítségével kaptak maguknak megjelenési felületet. A laposföld és a chemtrail már régi lemez, kellett valami frissítés, így pont kapóra jött az 5G. Egyszerre több elmebeteg feltételezés is napvilágot látott, így például az, hogy a koronavírust az 5G aktiválta, illetve az, hogy az egész Bill Gates-nek köszönhető. Vagy az, hogy a vakcinával együtt szintén a Microsoft alapítójának üzeméből származó chipet fecskendeznek belénk.

ericsson háztető
Kép: Ericsson

Azon persze nem gondolkodnak el, hogy az orosz vakcina esetében ez mégis hogyan történhetne meg. De mindegy is. A lényeg, hogy a brit médiahatóság közlése szerint a toronyrongáló britek összesen 159 létesítményben okoztak kárt. Ez pedig nem kevesebb, mint 170.000 órányi szolgáltatáskiesést eredményezett. A koronavírus kiváló látlelete annak, hogy mi történik, ha valaki vagy mások rossz szándékából, vagy önnön butasága okán nem ellenőrzi a híreket, és mindenféle kritika nélkül elfogadja azokat a kamuhíreket, amik a Facebookon keringenek. Még tiszta szerencse, hogy itt vannak nekünk a Grabovoj-számok, amik mindenen segítenek.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!