Kép: 9to5google

Ráadásul úgy tűnik, az LG Stylo 7 rendelkezni fog majd 5G-s kivitellel is. 

Az LG ceruzával felszerelt Stylo-sorozata általában évente a legnépszerűbb középkategóriás telefonok közé kerül, és 2021-ben sem lesz másként. Az OnLeaks most mutatta be az LG Stylo 7 első kiszivárgott képeit, ás mint kiderült, egy 5G modell is szerepelhet a kínálatban. A jelenlegi információk szerint a telefon nagyon hasonlít majd a OnePlus Nord-ra.

Kép: 9to5google

Függőleges hátsó kameramodulját lekerekített sarkok helyett ezúttal éles kialakítás jellemzi. Azt viszont nem tudni, hogy a három lencséből melyik milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A hátlapon nincs semmi mutatós, az előlapon pedig van egy vékony keret a 6,8 hüvelykes kijelző körül.

Kép: 9to5google

A telefon 170,4 x 77,2 x 8,8 mm-es, tehát összességében valamivel kisebb, mint a Stylo 6, ellenben viszont vastagabb. Egy másik figyelemre méltó változás az ujjlenyomat-érzékelő oldalra mozgatása, a bekapcsológombbal együtt. A konvencionális értékek kedvelőinek fontos lehet, hogy akad rajta 3,5 mm-es jack csatlakozó is.

Kép: 9to5google

Természetesen az LG Stylo 7 is megtartja a tollat, de az új modell egyik érdekessége, hogy láthatóan két változatban jelenik meg. Először lesz egy hagyományos, csak LTE-modell, de úgy tudni, érkezik egy másik, amely már 5G-s modell. Értelemszerűen árban eltérőek lesznek, és feltételezhető az is, hogy utóbbiban erősebb processzor található majd. Arról nincs semmiféle információ, hogy a megjelenés mikorra várható.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!