Kép: Droid News

Az Ulefone Armor 10 5G az első olyan 5G-s telefon, ami strapamobilnak készült, és most videón is látható, mennyire ellenálló a készülék. 

Aki valaha is küldött már okostelefont úgy a másvilágra, hogy vízbe ejtette, netán kiesett a kezéből, és ripityára tört a kijelző, az tudja, mennyire jó lehet egy strapamobil. Igaz, ezek a készülékek általában szerényebb hardveres képességekkel rendelkeznek, mint hasonló árú, de kevésbé robosztus társaik. Az Ulefone Armor 5G 10, mint az első olyan 5G-s telefon, ami bírja a gyűrődést, és erről most egy videó is tanúbizonyságot tesz. Jól látható, hogy az eszköz azt követően is kiválóan működik, hogy dartstáblának használják, leesik a lépcsőn, ide-oda dobálják, sőt, 30 percre még vízbe is vetik.

Tegyük hozzá, az idehaza nem igazán elterjedt Ulefone márka jelenlegi darabja a strapabírás ellenére sem kell, hogy szégyenkezzék a teljesítményét illetően. A burkolat alatt ugyanis egy MediaTek Dimensity 800 5G lapul, amihez 8 GB RAM társul. A jól sikerült szelfijeinket és ételfotóinkat, valamint háziállatunk cukiskodásáról készült videókat pedig 128 GB-nyi helyen tárolhatjuk. És ha már képrögzítésről esett szó, fontos megemlíteni a 64 megapixeles főegységgel rendelkező “négyfős” kameracsoportot. Az akkumulátorra sem lehet panasz, hiszen az 5800 mAh mindennek nevezhető, csak kevésnek nem. A 6,67 hüvelykes FHD+ IPS, 2400×1080 felbontású kijelzővel szerelt Ulefone Armor 10 5G idehaza 160.000 forint környékén vásárolható meg.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!