Kép: XDA Developers

A Motorola Edge S burkolata alatt Snapdragon 870 lapul, árban pedig jelenleg 90.000 forintnak megfelelő jüanért érhető el, tehát jelenleg kimondottan jó vásárnak tűnik. 

Habár jelenleg a Motorola Edge S még csak Kínában kapható, úgy tudni a gyártó nemzetközi szereplésre dobja piacra, ami azonban azt is feltételezi, hogy valamivel drágább lesz, mint az ázsiai országban. Ugyanakkor még így is remek ár-érték arányú készüléknek néz ki a Snapdragon 870-nel szerelt eszköz, ami egyébként nagyjából egy Snapdragon 865++, mert bár valóban kicsit több, de nagyjából ugyanaz. Igaz, nem egy 888, de biztos senki nem bánja meg, hogy nem olyan készüléket vesz, amiben a tripla nyolcas van. Ami az egyéb kondíciókat illeti, az Edge S hat vagy nyolc GB LPDDR5 RAM-mal, és 128/256 GB tárolókapacitással választható.

Kép: XDA Developers

Utóbbi ráadásul 1 TB-os microSDXC kártyával bővíthető, ha nem lenne elég a gyári kínálat. Fontos, hogy a telefon Snapdragon XC55-tel is rendelkezik, tehát képes kihasználni az 5G nyújtotta előnyöket. A 6,7 hüvelykes LCD kijelző 2520×1080-as felbontású, 90Hz frissítésű. A mobilfotósok kapnak egy 64 megapixeles főegységet, amit 8 MP-es ultraszéles, és 2 MP-es makro egészít ki, az előlapra pedig egy 16 és egy 8 MP-es lencse került, amiből utóbbi az ultraszéles látószögű. Az Android 11-et futtató Edge S működését 5000 mAh-s akkumulátor szolgálja ki, amibe lemerülése esetén 20 wattos, drót nélküli töltővel lehelhetünk újra életet.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!