Az Oppo A55 5G tökéletesen megmutatja, hogy az 5G hogy válik rövid idő alatt tömegtechnológiává.

Amíg két éve még csak a csúcskategóriás, rendkívül drága mobilok kínáltak 5G támogatást, addig ma már ott tartunk, hogy ez a technológia az abszolút megfizethető kategóriában is elérhetővé válik.

Oppo A55 5G

A mobilos szektorban egyre komolyabb piaci részesedéssel bíró Oppo ugyanis bejelentette, hogy egy olcsó 5G támogatású készülékkel lép színre. Az Oppo A55 5G Kínában debütált 1600 jüanos, azaz mintegy 70 000 forintos áron. Ezért a pénzért cserébe az ember egy kifejezetten korrekt mobilt kap, MediaTek Dimensity 700 nyolc magos processzorral, 6 GB RAM-mal (!).

A kijelzőn azért látszik a költséghatékonyság iránti vágy, hiszen Full HD+ felbontású IPS LED LCD megjelenítőt kapott a masina.
13 megapixeles főkamerával látták el, ami mellé pakoltak egy 2 megapixeles makró, és egy 2 megapixeles portré egységet is Tehát a sokoldalú képalkotás is biztosított, de azért ebből is látszik, hogy azért itt komoly kompromisszumok megkötésére kényszerül a felhasználó. De hát a lényeg igazából az, hogy már tényleg kifejezetten olcsón lehet 5G kompatibilis mobilt kapni!

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!