A Desire 21 Pro 5G a középkategóriás mobilok táborát erősíti. Korrekt hardvert pakoltak a középkategóriás telefonba.

Az egykor az okostelefon szektor vezérbikájának számító HTC régóta gyengélkedik, ám a tajvani cég úgy tűnik, hogy még komoly tervekkel rendelkezik. Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy a vállalat előrukkolt egy 5G támogatású készülékkel, amellyel egyértelműen igazodni kívánnak a trendekhez.

Desire 21 Pro 5G

A termék Qualcomm Snapdragon 690 típusú, 8 magos processzorral rendelkezik, amely mellég 6 GB RAM-nak, és 128 GB adattárolásra szolgáló Flash memóriának szorítottak helyet. A középkategóriás hardver mellé középkategóriás kijelzőt pakoltak. A megjelenítő ugyanis LED IPS LCD képalkotási technológiára épül, a felbontása 1080 x 2400 képpont, a maximális képfrissítési ráta pedig 90 Hz. Az előlapon egy 16 megapixeles szelfikamera figyel a kijelzőbe vágva.

A hátlapra pedig egy 48 megapixeles főkamerát pakoltak 2 megapixeles makró, illetve 8 megapixeles ultraszéles egység társaságában, valamint jutott hely egy 2 megapixeles mélységélesség adatokat gyűjtő szenzornak is.  5000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelték fel, ami ilyen hardver és kijelző mellett bizony remek üzemidőt szavatol. 125 000 forintnak megfelelő tajvani dollárért kerül forgalomba, ami a tudásához képest bitang jó árnak tűnik. Nagyon vártunk már egy életképes HTC telefont, és az 5G támogatású Desire 21 Pro 5G személyében úgy tűnik, hogy meg is kapjuk ezt!

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!