Samsung Galaxy A32 5g

A Samsung bemutatja az új Galaxy A32 5G okostelefont, amely széles körben elérhetővé teszi az 5G technológiát és a vállalat legújabb fejlesztéseit.

A Samsung magyarországi képviselete bejelentette, hogy megérkezett hazánkba is a cég 5G támogatású telefon flottájának legújabb tagja. Ez a Samsung A32 5G, amely a középkategóriás telefonok egyre szélesedő táborát erősíti.
A készülékbe 6,5 inches HD+ Infinity-V TFT kijelző került, és nyolc magos processzorral látták el. 4 GB RAM, valamint 128 GB tárhely került bele. 5000 mAh akkumulátorral látták el, amely 15 wattos gyorstöltés segítségével pumpálható tele energiával.

 Samsung Galaxy A32 5G

Az A32 5G az egyes funkcióknak köszönhetően, mint a magával ragadó hangzás, az akadozásmentes 5G streamelés és a szupergyors letöltés, egyedülálló, gondtalan szórakozást tesznek lehetővé. A felhasználók az 5G hálózatokon kiemelkedő teljesítmény mellett nézhetik kedvenc műsoraikat online és akadások nélkül játszhatnak a legújabb mobiljátékokkal.

Samsung Galaxy A32 5g

„A Samsung Galaxy A32 5G bemutatásával tovább erősítjük elkötelezettségünket az 5G technológia mellett. Szeretnénk minél több felhasználó számára elérhetővé tenni ezt az újgenerációs teljesítményt, az új készülékben pedig ezek mellett megtalálhatók mindazok a funkciók, amelyeket a felhasználók igazán szeretnek a Samsung okoseszközökben – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy A32 5G-vel az eddig is rendkívül sikeres Galaxy A széria kínálata még tovább bővül.”

Elérhetőség

A Galaxy A32 5G Magyarországon február 12-től elérhető 119.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!