Kép: Entertainment Tonight

Nem szokásunk bulvárban utazni, de tekintve a dátumot, és azt, hogy Ryan Reynolds mennyire frappánsan reagált az 5G-s konteókra, most mégis megtesszük. 

Ryan Reynolds egy ideje már maga mögött hagyta a tinifilmes múltat, és olyan mozikban szerepel, mint a Deadpool sorozat, vagy éppen az X-Men. A leginkább tréfás szerepeiről ismert színész nem tagadta meg magát akkor sem, mikor megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Instagram bejegyzésénél egy fotó látható, amint éppen a karjába döfik a tűt, magyarázószövegként pedig az szerepel, hogy “Végre megkaptam az 5G-t”. Természetesen mindez nem arról szól, hogy Reynolds is magáénak vallaná az összeesküvés-elméletek valamelyikét, sokkal inkább egy kis odaszúrásnak azoknak, akik hisznek ezekben.

Márpedig konteók akadnak szép számmal, belekeverve a dologba a COVID-járványt, az 5G-t, és még Bill Gates-t is. Több eltérő elmélet is létezik, így többek között az, hogy az oltással egy chipet ültetnek az emberi szervezetbe, amit az 5G-vel aktiválnak. Ezen a ponton lép színre a velejéig romlott Bill Gates, aki a feleségével közös alapítványon keresztüli jótékonykodással igyekszik elterelni a figyelmet ördögi tervéről. Azt sajnos nem tudni, hogy konkrétan mi is valójában a terv. Azt, hogy milyen mértékű rettegés övezi az ötödik generációs technológiát egyes emberelnél, hűen jelzik a toronyrongálások, és a telepítést végző személyzet fizikai bántalmazása. Történik mindez annak ellenére, hogy számos hiteles intézet és szervezet végzett kutatásokat az egészségre gyakorolt hatásokról, és egyik sem talált olyat, ami egyértelműen idő előtt küldené sírba a felhasználókat.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!