Természetesen a cím végére kérdőjelet kellene tenni, de az összeesküvés-elméletek kedvelői szerint India esetében pontosan ez történik. 

Az a legjobb az összeesküvés-elméletekben, hogy akik hisznek bennük, azok szerint a létezésükre pontosan az a bizonyíték, hogy nincs rájuk bizonyíték. Ilyen például a chemtrail, miszerint a repülőgépek hajtóművén keresztük mérgeznek minket, hiszen mi lenne a legegyszerűbb módja ennek, ha nem az, hogy 12 000 méter magasságból szórják teljesen szabályozhatatlan módon az emberiséget. Hasonló a laposföld elmélet is, de ebbe már bele se menjünk. Most pedig itt egy új rettegési lehetőség, ami egyébként valójában már el lett lőve, de most más formában ismét felbukkant.

Kép: Sky News (csak illusztráció)

Ez pedig az, hogy India második COVID hulláma az 5G tornyok tesztelésének köszönhető. Az állítás szerint ahogy a 4G-nél, úgy az 5G-nél is pusztulnak az állatok, és meghalnak az emberek. Mindez egyébként egy közösségi felületeken megtalálható képre írt szöveg formájában terjed, és arra kér mindenkit, hogy akadályozzák meg az 5G-t. Ezt az egész badarságot, mint általában a konteóknál lenni szokott, viszonylag könnyű cáfolni. Elég csak azokat az országokat megtekinteni, ahol azért lényegesen előrébb tart az ötödik generációs technológia. Dél-Korea, Ausztrália, stb. A halálozási arányaik messze jobbak, mint ami Indiában tapasztalható, márpedig ha az elmélet igaz lenne, bizony hullaniuk kellene az embereknek az 5G miatt. A COVID-19 egyébként sem tud rádióhullámokon utazni, arról nem is beszélve, hogy olyan helyeken is terjed, ahol az 5G-ről talán még csak nem is hallottak.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

 

FORRÁSthe quint