Úgy tűnik, hogy 4 színben lesz elérhető a Samsung Galaxy A22 5G, amely 2021 egyik legolcsóbb 5G-s okostelefonjának ígérkezik. 

A Samsung a pletykák szerint dolgozik a Galaxy A21s utódján. A Galaxy A22 4G-s változata mellett lesz egy Galaxy A22 5G is, amelynek a fő érdekessége, hogy az idei év egyik legolcsóbb 5G-képes okostelefonja lehet. A szivárogtatóknak hála már renderelt képet is láthatóak a készülékről, amelynek a hátlapjára négyzetes kameraszigetet építenek.

Úgy néz ki, hogy a fehér és fekete színek mellett halványzöld és lila árnyalatot lehet majd választani. Elsőre mindkét verzió ugyanolyannak tűnik, de míg a sima A22 négy hátlapi kamerát kap majd, addig az A22 5G csak hármat. A 48+5+2+2 megapixeles konfigurációból szerencsére az egyik 2 megapixeles kamerától válnak meg, ami feltehetően nem lesz érezhető veszteség.

A két készülék U- és V-alakú kivágást kaphat, furcsa módon az 5G-s változatba IPS-kijelző kerülhet AMOLED helyett. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-s lesz. A Galaxy A22 5G a MediaTek Dimensity 700-as lapkáját kaphatja meg, de a bemutató dátumáról még pletykaszinten sincs konkrétum.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: Smartprix, 91Mobiles