5G-s Snapdragon 888 chippel és 12 GB RAM-mal bukkant fel a Geekbench adatbázisában a Samsung Galaxy Z Fold 3 összehajtható mobil. 

Várhatóan augusztus elején mutatkoznak be a Samsung legújabb összehajtható mobiljai, köztük a csúcsot képviselő Samsung Galaxy Z Fold 3. Értelemszerűen ez is 5G-képes lesz, ezt pedig már az is bizonyítja, hogy a készülék nemrég felbukkant a Geekbench adatbázisában, így újabb konkrétumok derültek ki a specifikációkról.

A Galaxy Z Fold 3 amerikai változata az SM-F926U lesz, Android 11 rendszerrel, 12 GB RAM-mal és az 5G-képes Qualcomm Snapdragon 888 rendszerchippel. Ez utóbbit Európában egy egyenértékű, szintén 5G-s Exynos lapkára váltják elvileg.

További részletek nincsenek, de nemrég az FCC is kiadott tanúsítványt a modellhez, amelyből kiderült az 5G-támogatás és az S Toll-támogatás megléte. A készülék 4275 mAh-s akkumulátort kap majd, 25 wattos töltéssel, lesz NFC chip is. A külső képernyő ezúttal 6,23 hüvelykes, a belső 7,55 hüvelykes lesz, mindkettő Super AMOLED típusú. Hátulra három kamera kerülhet, kívülre egy, a belső kijelzőbe pedig egy képernyő alatti megoldás.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: OnLeaks, 91Mobiles