2022 első negyedévében debütál majd a Find X4 Pro, Snapdragon 8 Gen 1 lapkával a legdrágább 5G-s Oppo modellnek ígérkezik. 

Sok más céghez hasonlóan az Oppo is épít a Qualcomm legújabb csúcslapkájára, a Snapdragon 8 Gen 1-re. Az Oppo top ajánlatát a Find X4 Pro jelenti majd a prémium és az 5G-s mezőnyben, ez igazából eddig sem volt titok. A gyártó nemrég azonban a Weibón felfedte, hogy a készülék 2022 első negyedévében érkezik.

Ez az első alkalom, hogy erről a modellről bármit lehet hallani hivatalos. Pletykaszinten annyit tudni, hogy 80 wattos gyorstöltésre számíthatunk, 50 + 50 + 13 megapixeles kamerákkal (sajnos periszkópkamera megint nem lesz), 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, 1440p-s kijelzővel.

Mivel a Find X2 Pro és a Find X3 Pro egyaránt márciusban érkezett, ezért elég valószínű, hogy a Find X4 Pro is márciusban debütál majd. Ennél érdekesebb kérdés azonban, hogy az Oppo mikor hozza el a készüléket Európába. A gyártó általában 4-12 hetet késik a globális bemutatókkal, a kínai megjelenéshez viszonyítva.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: TeknoSignal, Oppo