Közösségi finanszírozási kampány formájában mutatta be az Unihertz az 5G-képes, egyben ütésálló androidos mobilját, a TickTockot. 

A Hong Kongban működő Unihertz elindította a Kickstarteren a legújabb okostelefonjának a közösségi finanszírozási kampányát. Egy ütésálló, egyben 5G-képes mobilról van szó, amelynek a neve TickTock.

A kampány keretében 279 dollárért lehet hozzájutni az ütésálló 5G-s eszközhöz, persze a 30 százalék kedvezmény csak a gyorsabbaknak jár, és most is érdemes elmondani, hogy az ilyen, gyártás előtti, közösségi finanszírozású termékeknél a támogatók elbukhatják a pénzüket, lehet, hogy a projekt becsődöl.

A gyártó egyelőre április kiszállítást ígér. Maga a készülék 6,5 hüvelykes, full HD+ felbontású panelt kapott, került továbbá egy 1,3 hüvelykes képernyő a hátlapra. Ez szelfizéshez és órának is jó. A készülék IP68-as védelmet kapott, a legtöbb szabadtéri tevékenységet kibírja. Sajnos még csak Android 11 kerül rá, de legalább van infraport a Dimensity 700-zal, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szerelt eszközben. Került rá két programozható gomb, NFC, ujjlenyomat-olvasó és egy 6000 mAh-s akku rejtőzik benne.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: Unihertz