Hátsó kijelzőt, képernyő alatti szelfikamerát, négy oldalon lekerekített képernyőt és Snapdragon 8 Gen 1 5G-s top chipet kaphat az Oppo Find X4 Pro. 

Rég elmúltak már azok az idők, amikor elég volt a Qualcomm legerősebb lapkájára építeni egy okostelefont, és ezzel kitűnni a mezőnyből. A helyzeten már az 5G sem segít, hiszen manapság az a ritkaság, ha egy új eszköz nem 5G-képes. Így aztán az Oppo Find X4 Pro, a kínai óriás következő csúcsmobilja sem elégszik meg az 5G-s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkával.

A LetsGoDigital forrásai szerint négy oldalon lekerekített képernyőre, képernyő alá épített szelfikamerára és egy kisebb hátsó kijelzőre is számíthatunk. Vagyis az Oppo utóbbi egy év ötleteit mind összemixeli a trendiség jegyében.

A trükkök egyike sem új egyébként, mindet láttuk már több készülékben is. Ezen felül mindegyik újítás erősen vitatható: a kijelző minden irányba kerekítése látványos, de nehezíti a használatot. A rejtett szelfikamerák minősége továbbra is kritikán aluli, a hátsó képernyőnek pedig igazából a Yotaphone-nál és a Xiaomi Mi 11 Ultránál sem volt sok haszna.

Vajon ezek az extrák jobban sikerülnek majd a Find X4 Pro esetében? Elvileg heteken belül kiderül.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: DigitalTrends, LetsGoDigital