Kép: Pixabay

Tekintve, hogy a mai napot már az elmúlt szombaton ledolgoztuk, így jogos egy kicsit megpihenni, és az ünnepre, valamint a családra koncentrálni. 

Habár még nem az év utolsó napja van, de nyugodtan visszatekinthetünk, és megállapíthatjuk, hogy több szempontból is rendkívüli volt 2022. Ahogy tavaly, úgy idén sem csillapodott a világjárvány, és nagyon sok embernek kellett egy egészen megváltozott életre berendezkednie. Tovább folytatódott a kötelező maszkviselés, és bár mostanra a legtöbb szabályozással megtanultunk együtt élni, érthető módon mégis vágyjuk vissza a COVID előtti szabadságot. És ahogyan az lenni szokott, mióta az internet szinte bárki számára elérhető, tömegével bukkantak és bukkannak fel az egészet kamunak kikiáltó, magukat pedig tisztán látó, “felébredtnek” tituláló emberek. Hiszen az világháló egy olyan platform, amelyen a leginkább borgőzös gondolat is támogatókra lel, és nem egyszer tömegbázist alakít ki magának.

Kép: Pixabay

De, hogy az oldal profiljánál maradjunk, az ötödik generációs technológia kapcsán is heves tiltakozások tapasztalhatóak, amelyek hol rongálásban, hol a telepítést végző szakemberek fizikai inzultálásában teljesedik ki. Ugyanakkor megy a nyűglődés a repülés és az 5G viszonya körül is, hiszen míg a szolgáltatók ezerrel telepítenének, a túloldal attól tart, az interferencia életveszélyes problémákat rejthet. Mindezek tükrében főleg azt kívánja mindenkinek az 5GWorld, hogy most, karácsony szenteste inkább az ünnepre és a családra koncentráljon, semmint arra, hogy mi történt az idei évben. Pihenjünk meg egy kicsit, élvezzük a minket körülvevő emberek szeretetét, és hagyjuk a morgolódást, haragoskodást másra. Boldok karácsonyt mindenkinek!

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!