Látványos és sokak számára vonzó választás az Oppo Reno7 New Year Edition, de szokás szerint nem biztos, hogy eljut Európába is. 

Még csak a múlt hónapban debütált az Oppo Reno7, máris itt a különleges kiadása, az Oppo Reno7 New Year Edition. A pirosba öltözött készülék egy tigrises logót is kapott, hiszen 2022 a Tigris éve lesz a kínai asztrológia szerint.

A különleges dizájnon túl semmi nem változott, így 5G-képes Qualcomm Snapdragon 778 chipre, 6,43 hüvelykes, 90 Hz-es, full HD+ felbontású képernyőre és ColorOS 12-re (Android 11) lehet számítani. A 32 megapixeles szelfikamera mellett 64 megapixeles fő egység, 8 megapixeles ultraszéles kamera és 2 megapixeles makrós megoldás jellemzi a készüléket, amibe 4500 mAh-s, 60 wattal tölthető akku került.

Talán mondani sem kell, a 375 eurós árazástól startoló készülék (8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel) már megint csak Kínában elérhető, és nem valószínű, hogy egyhamar eljut Európába. Az Oppo mindenesetre egyre nagyobb erőkkel van jelen a régióban, így nem lehet teljesen kizárni, hogy a tigrises logó nélkül itt is lesz Reno7 pirosban.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: Oppo