Kép: Pixabay

Már csak néhány óra maradt 2021-ből, ezért itt az idő, hogy az 5GWorld is pezsgő durranása mellett kívánjon boldog 2022-t. 

Ahogy karácsonyi köszöntőnkben is írtuk, 2021 merőben más volt, mint a korábban megszokott életünk. Kezdjük elviselni, hogy velünk él a koronavírus, és normál környezetben egyre inkább elfogadóbbak vagyunk a korlátozásokkal is. Most, az év utolsó napján azzal már nem szeretnénk foglalkozni, hogy eközben milyen elméletek terjednek az internet képezte virológusok és immunológusok között. Hiszen tudjuk, hogy minden oltatlannak van legalább egy olyan ismerőse, aki oltott volt ugyan, de mégis belehalt. Mi több, minden oltatlannak van minimum egy olyan családtagja, aki a sürgősségin dolgozik.

Kép: Pixabay

De félre morgás, hiszen most mindenki az óévet búcsúztatja, és kíváncsian várjuk, mit hoz nekünk 2022. Úgy a világ eseményeit, és a saját életünket, mint az ötödik generációs technológiát illetően. Ez utóbbi már csak azért is érdekes, mert komoly geopolitikai csatározásokat hoz, hiszen több nagy gazdasági erő, így Kína, az Egyesült Államok, és az Európai Unió is felismerte, hogy bizony az 5G nagyban meghatározza majd a világ gazdaságában betöltött szerepüket. Az is egy nagyon érdekes téma, ám messze túlmutat a következő év időtartamán, hogy mikor kezdi az 5G abba a sosem tapasztalt, mindent megreformáló irányba formálni az életet, amit már a magunkfajta emberek is megéreznek. Mikor jön el az önvezető autók, a tömeges távműtétek, a drónok segítette mezőgazdaság, a nappaliba hozott focimeccs időszaka. Nos, mindezek a kérdések most mit sem számítanak, jöhet a pezsgő, a duda, és a tűzijáték. Boldog új évet kíván az 5GWorld!

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!