Kép: RVPG Media (képünk illusztráció)

Egy újabb megerősítés érkezett az iPhone SE 5G kapcsán, mégpedig az, hogy nem nagyon fogunk változást tapasztalni a külsejében.

Mint arról már korábban is írtunk, 2022-ben érkezik közénk az iPhone SE 5G, ám a hírek szerint nem változik a dizájn, mert annak nagyobb mértékű frissítésére 2024-ig kell várni.

A harmadik generációs iPhone SE pletykák az elmúlt időszakokban eléggé ellentmondásosak voltak, mivel bizonyos információk egy jelentős újratervezésre utaltak, iPhone 11-stílusú megjelenéssel, Touch ID home gomb nélkül és csökkentett kerettel, de ezek a mendemondák nyilvánvalóan két külön készüléket írtak le.

Kép: MacWorld

A 2022-es iPhone SE mellett, amely a 2020-as modellhez hasonlóan iPhone 8-as kinézetű lesz, az Apple egy jövőbeli iPhone SE-n dolgozik, amely eltörli a Home gombot ezzel maximalizálva a kijelzőt. A Dylandkt szerint az Apple egy olyan iPhone SE-t fejleszt, amely “az XR/11-hez hasonló”, de “valamivel kisebb képernyőmérettel” rendelkezik. Ez a készülék várhatóan 2024-ben jelenik meg.

Ross Young elemző azt is felvetette, hogy az Apple egy 2024-es iPhone SE-n dolgozik, amely 5,7-6,1 hüvelykes kijelzővel és olyan kamerával, amelyet az Apple várhatóan a 2022-es iPhone Pro-családban használ. Ming-Chi Kuo Apple-elemző még 2019-ben azt mondta, hogy az Apple egy “iPhone SE Plus” készüléken dolgozik, amely teljes képernyős kialakítású, Face ID nélküli, és a készülék oldalán lévő bekapcsológombba épített Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik. Ez az iPhone SE sosem valósult meg, de lehetséges, hogy Kuo a jövőbeli technológiáról beszélt, amelyet az Apple 2024-ben tervez bevezetni.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!