Kép: Mashable

Annyi streaming szolgáltatás van, hogy az ember azt sem tudja, melyikhez kapjon, és ide toppan be a Paramount+ is, ami most indul Európában. 

A Paramount+, a korábban CBS All Access néven ismert prémium streaming szolgáltatás szerdán hivatalosan is átkelt az Atlanti-óceánon, hogy megkezdje működését az Egyesült Királyságban és Írországban. A szuperméretű streaming szolgáltatás, amelynek az idei évre komoly nemzetközi terjeszkedési ambíciói vannak, havi és éves előfizetési csomagokkal debütál. A brit előfizetők havi 6,99 fontért (3230 forint) vagy évi 69,90 fontért (32300 forint), míg az ír előfizetők 7,99 euró (3185 forint) havonta vagy 79,90 euró (31850 forint) évente fizetnek a szolgáltatásért. Aki nem érzi az azonnali elköteleződést, az a kéthónapos próbaidőszak alatt kellő tapasztalatokat szerezhet, hogy a Netflix és a Disney+ mellé szeretné-e még ezt is.

Kép: TechRadar

Az Egyesült Királyság és Írország elindítása része a Paramount Global azon törekvésének, hogy a Paramount+ szolgáltatással az egész világot lefedje. A vállalat éppen a múlt héten indította el streaming szolgáltatását Dél-Koreában, ami az első megjelenése az ázsiai piacon. A tervek szerint a szolgáltatás még ebben az évben elindul Olaszországban, Németországban, Svájcban, Ausztriában és Franciaországban, majd pedig 2023-ban Indiában, a Közel-Keleten és Afrikában. Ezekkel a küszöbön álló bevezetésekkel a cég illetékesei a Netflix, a Disney, az Amazon és az Apple mellett szeretnének a streaming nagy ligájába  bekerülni. A Paramount Global célja, hogy 2024-re világszerte több mint 100 millió streaming-előfizetőt szerezzen, szemben a korábbi, 65-75 milliós előrejelzéssel. Az ambiciózus terjeszkedési tervek részeként a vállalat nem sajnálja a pénzt a prémium streaming szolgáltatására. A hét elején a több új sorozatot is bejelentett, így többek között a Murder of God’s Banker című négyrészes doku-sorozatot és a Marie Antoinette Serial Killer című fantasy horror thrillert.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

 

FORRÁSLight Reading