A Redmi K50S Pro lehet a Xiaomi első 200 megapixeles kamerás mobilja, a nemzetközi piacra pedig Xiaomi 12T Próként jöhet az 5G-s mobil. 

A szivárogtatók révén lassan összeáll, hogy mit tud majd a Redmi K50S Pro, de olyan szempontból ez nem sokat számít, hogy felénk nem lesz kapható. Annyiból viszont mindenképp érdekes, hogy állítólag ez lesz a Xiaomi első olyan mobilja, amibe 200 megapixeles kamerát építenek.

Ha ez nem lenne elég, akkor hamar kiderül, hogy erős mobilról van szó, ugyanis Snapdragon 8+ Gen 1 5G-s chipet építenek bele. A rossz hír az, hogy a két előző tétel felfalta a költségkeretet, hátra már csak 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makrós kamera jut Yogesh Brar szerint.

A 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED-kijelző mellett Android 12, 8/12 GB RAM, 128/256 GB tárhely, 5000 mAh-s akku és 120 wattos gyorstöltés jellemzi majd a készüléket, sztereó hangszórókkal együtt. A pletykák szerint lesz sima modell is, a Xiaomi pedig fogja majd a két készüléket, és végül Xiaomi 12T és 12T Pro néven a nemzetközi piacon is elérhetővé teszi.

További érdekes cikkekért és hírekért kövesd Facebook oldalunkat!

Fotó: lbtechreviews